Hoe stort ik bitcoin in mijn Bitonic-account?

Een bitcoin (BTC) storting in je Bitonic-account doen is eenvoudig. Volg de volgende stappen:

  1. Inloggen: Log in op je Bitonic-account. Wanneer je bent ingelogd, kun je altijd naar je accountoverzicht door 'Klantenservice' te selecteren en vervolgens 'Accountgegevens'.
  2. Ga naar Portfolio: Selecteer de optie 'Portfolio' aan de linkerkant. Selecteer bitcoin in je portfolio.
  3. Kopieer bitcoinadres: Je Bitonic bitcoinadres is nu zichtbaar. Gebruik het klembordicoontje om het adres eenvoudig te kopiƫren. Als alternatief kan je de QR-code gebruiken, wat vooral handig is als je je desktop of laptop gebruikt en je bitcoinwallet zich op je mobiel bevindt.
  4. Bitcoin versturen: Open je bitcoinwallet en ga naar verzenden. Vul het aantal bitcoin in dat je wilt verzenden en plak je Bitonic bitcoinadres. Volg de instructies van je wallet om de bitcoins te versturen. Als je een exchange gebruikt navigeer dan naar Portfolio, selecteer bitcoin en kies dan opnemen. Voer het het aantal bitcoin in en plak je Bitonic bitcoinadres. Volg de instructies van je exchange om de bitcoins te versturen. Let op: exchanges kunnen opnamekosten berekenen.
  5. Transactiebevestiging: Je kan de status van je transactie bekijken in laatste transacties als je in je portfolio naar het tab bitcoin gaat. De status zal eerst 'In afwachting van bevestiging' tonen, tot het netwerk de transactie bevestigt. Na een netwerkbevestiging kunnen de bitcoins worden bijgeschreven.

Heb je hulp nodig? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder via chat, e-mail of telefoon.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.