Hoe kan ik euro's overmaken van mijn Bitonic-account naar mijn bankrekening?

Euro's opnemen van je Bitonic-account is simpel. Volg de volgende stappen:

  1. Inloggen: Log in op je Bitonic-account. Wanneer je bent ingelogd, kun je altijd naar je accountoverzicht door 'Klantenservice' te selecteren en vervolgens 'Accountgegevens'.
  2. Verifieer je bankrekening: Zorg ervoor dat de bankrekening waarnaar je wilt overmaken is toegevoegd en geverifieerd in je account. Het is belangrijk dat de tenaamstelling overeenkomt met de naam van de accounthouder. Om je bankrekening toe te voegen of te verifiëren, selecteer je 'Uw bankrekeningen' aan de linkerkant. Als je bankrekening nog niet is toegevoegd of geverifieerd, klik dan op 'Voeg IBAN toe' en volg de stappen om je bankrekening te verifiëren via een 1-cent transactie. Een groen vinkje naast je bankrekening geeft aan dat deze is geverifieerd.
  3. Ga naar je portfolio: Klik op 'Portfolio' om je tegoeden te bekijken. Controleer of je genoeg tegoeden in euro's hebt om op te nemen.
  4. Euro Opnemen: Voer het bedrag in dat je wilt opnemen onder euro opnemen en selecteer de bankrekening waarnaar je op wilt nemen. Druk op 'euro opnemen', controleer de gegevens en druk vervolgens op opnemen.
  5. Bevestig via 2FA: Bevestig je opname door de code van je 2FA-apparaat in te voeren wanneer daar om wordt gevraagd, en druk op bevestigen. Je opname wordt nu verwerkt en zal worden overgemaakt naar je bankrekening.

Heb je hulp nodig? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder via chat, e-mail of telefoon.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.