Hoe stort ik euro in mijn Bitonic-account?

Euro's storten in je Bitonic-account is simpel. Volg de volgende stappen:

  1. Inloggen: Log in op je Bitonic-account. Wanneer je bent ingelogd, kun je altijd naar je accountoverzicht door 'Klantenservice' te selecteren en vervolgens 'Accountgegevens'.
  2. Verifieer je bankrekening: Zorg ervoor dat jouw bankrekening waarvan je wilt overmaken is toegevoegd en geverifieerd in je account. Let op, het moet jouw rekening zijn. Om je bankrekening toe te voegen of te verifiëren, selecteer je 'Uw bankrekeningen' aan de linkerkant. Als je bankrekening nog niet is toegevoegd of geverifieerd, klik dan op 'Voeg IBAN toe' en volg de stappen om je bankrekening te verifiëren via een 1-cent transactie. Een groen vinkje naast je bankrekening geeft aan dat deze geverifieerd is.
  3. Ga naar je portfolio: Klik op 'Portfolio' aan de linkerhand om je tegoeden te bekijken.
  4. Kies stortingsmethode: Voer het bedrag in dat je wilt storten in de balk onder 'euro storten'. Kies vervolgens de betaalmethode. Kies tussen iDEAL en SEPA en druk op 'Euro storten'. iDEAL is een directe betaalmethode voor Nederlandse bankrekeningen. SEPA is een standaard Europese bankoverschrijving.
  5. Stort Euro: Als je voor iDEAL kiest selecteer dan je bank en volg de instructies van je bank om de storting te voltooien. Als je voor SEPA kiest, gebruik dan de verstrekte gegevens en ga naar je bankomgeving om je storting over te maken naar onze bankrekening. Belangrijk: Gebruik de juiste omschrijving zodat de storting op jouw account kan worden bijgeschreven.

Heb je hulp nodig? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder via chat, e-mail of telefoon.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.