Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer?

De snelste manier om het telefoonnummer van je account te wijzigen is door contact met ons op te nemen op 020 226 5289 met je nieuwe telefoonnummer. Onze telefoonlijnen zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 – 13.00 & 14.00 - 18.00 uur.

Je kan je telefoonnummer ook via de e-mail wijzigen. Omdat dit een gevoelige wijziging betreft, vragen wij je dan graag om een ID selfie. Voor de selfie (foto) houd je, jouw ID of je paspoort naast je gezicht samen met een notitie op papier met de datum van vandaag en de tekst 'Bitonic'. Vergeet alsjeblieft niet om je nieuwe telefoonnummer bij het verzoek toe te voegen, mits je dat nog niet gedaan had.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.