Vacature developer / devops engineer

Bitonic zoekt een developer / devops engineer (32-40u)

Bitonic groeit hard door en zijn daarom weer op zoek naar nieuwe talentvolle developers.

Wie zijn wij?

In april 2012 is Bitonic als eerste in Nederland gestart met het (geautomatiseerd) aanbieden van bitcoins via iDEAL. Daarna hebben hebben we onze diensten uitgebreid met onder andere onze bitcoin exchange BL3P en andere Bitcoin / Blockchain projecten. Maar we hebben nog zoveel te gekke plannen en ideeën. Daarom zijn we op zoek naar een allround developer/devops engineer die zijn of haar passie voor Bitcoin met ons deelt.

Dit verwachten we van jou

Je bent sinds jonge leeftijd aan het 'klooien' met computers en hebt je passie uit laten groeien tot een professionele skillset. Je focus ligt op backend/devops. Je vindt het een uitdaging om schaalbare, complexe systemen te bouwen. Continuous integration en unit testing zijn voor jou geen nieuwe begrippen. Je kunt heldere, gestructureerde code schrijven die (bijna) geen toelichting nodig heeft. Naast het uitdenken van nieuwe systemen ben je ook bereid om oude code om te vormen naar de eisen van deze tijd.

Als persoon ben je flexibel, nieuwsgierig en je floreert in een omgeving waarin je veel vrijheid hebt. Je werkt zelfstandig en zelfsturend en haalt je voldoening vooral uit het maken van toffe en elke keer weer betere systemen. Verder verwachten we:

  • Ervaring met webdevelopment (PHP) && een strong typed language zoals C++ || Go
  • Een goed werkende grijze massa (“analytisch denkvermogen“)
  • Affiniteit met Bitcoin
  • Enige Unreal Tournament skills zijn een pré

We zijn vergevorderd met de professionalisering van onze productieomgeving, waarbij we gebruik maken van o.a. Docker, Saltstack en Git(lab). Het is handig als je hier enige ervaring en affiniteit mee hebt. Tot slot is het goed om te weten dat we zoveel mogelijk met open source software werken. Ervaring met Linux is dus wenselijk.

Dit kun je van ons verwachten

Veel eigenschappen die van toepassing zijn op Bitcoin en blockchain vind je ook terug bij Bitonic. Denk aan: high-tech, innovatief, disruptief, transparant, experimenteel, decentraal en degelijk.

We zijn een echt tech-bedrijf en houden ervan om hard te werken, maar ook zeker van de nodige ontspanning. We hebben een intelligent, creatief en speels team wat je bijvoorbeeld terugvindt in ons muzieksysteem, dat wordt aangestuurd door een IRC-bot en inmiddels ook via een Raspberry Pi met schakelbord. We zitten (momenteel) op een mooie locatie in Baarn, vijf minuten lopen vanaf het treinstation. Verder kun je verwachten:

  • Vrijheid en flexibiliteit (werktijden, thuiswerken, opleidingsmogelijkheden)
  • Eigen verantwoordelijkheid en inspraak in de besluitvorming (holacracy)
  • Technische uitdaging in een huiselijke sfeer
  • Een goed salaris, 25 vrije dagen, volledige reiskostenvergoeding en een verzorgde lunch

Zie je jezelf al werken bij Bitonic?

Stuur dan je motivatie, voorbeeldcode uit een of meerdere van je projecten en CV naar: hr@bitonic.nl. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.