56,61527453BTCbitcoins nu beschikbaar

Betalingsverkeer tijdens Pasen

Op vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag, binnen- en buitenlands betalingsverkeer is dan niet mogelijk. Ook maandag 17 april ligt het betalingsverkeer plat vanwege 2de Paasdag.

Dit houdt in dat er 4 dagen geen interbancair betalingsverkeer mogelijk is.
Omdat de banken dicht zijn kunnen we in deze periode ook niet uitbetalen, en beperkt rekeningen verifiëren.

Bitcoins kopen met iDEAL en Bancontact blijft gewoon mogelijk. Wanneer u Bitcoins aan ons verkoopt, houd er dan rekening mee dat:

  • Alle normale verkooporders ná donderdag 13 april 12.00u pas op dinsdag 18 april uitbetaald kunnen worden.
  • Spoedopdrachten (urgente betalingen) beperkt verwerkt worden, en tot dinsdag alleen naar ING, ABN Amro, SNS Bank en bunq.

Het kan gebeuren dat we gedurende deze 4-daagse bankvakantie ook de urgente betalingen tijdelijk moeten uitschakelen.

De ervaring leert dat banken de dag na Pasen moeite hebben om alle opgespaarde transacties tijdig weg te werken, ook zijn storingen op die dag eerder regel dan uitzondering. Als u op 18 april een betaling verwacht, kan deze dus langer dan gebruikelijk onderweg zijn.

Voor support zijn we tijdens de feestdagen bereikbaar via e-mail (contact@bitonic.nl) of via de chat-apps telegram en signal (Zie ook onze contactpagina).

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.