Koningsdag & Dag van de Arbeid

Donderdag 27 april is het Koningsdag. Op deze dag is binnen- en buitenlands betalingsverkeer wel mogelijk. Uitbetalingen zullen dan ook gewoon plaatsvinden op deze dag.

Voor support zijn we tijdens Koningsdag bereikbaar via e-mail (contact@bitonic.nl) of via de chat-apps telegram en signal (Zie ook onze contactpagina).

Op maandag 1 mei 2017 is het Dag van de Arbeid, binnen- en buitenlands betalingsverkeer is dan niet mogelijk.

Dit houdt in dat er 3 dagen geen interbancair betalingsverkeer mogelijk is.
Omdat de banken dicht zijn kunnen we in deze periode ook geen gewone uitbetalingen verwerken en beperkt rekeningen verifiëren.

Bitcoins kopen met iDEAL en Bancontact blijft gewoon mogelijk. Wanneer u Bitcoins aan ons verkoopt, houd er dan rekening mee dat:

  • Alle normale verkooporders ná vrijdag 28 april 12.00u pas op dinsdag 2 mei uitbetaald kunnen worden.
  • Spoedopdrachten (urgente betalingen) van zaterdag t/m maandag alleen naar ING, ABN Amro, SNS Bank en bunq verwerkt worden.

Het kan gebeuren dat we gedurende deze 3-daagse bankvakantie ook de urgente betalingen tijdelijk moeten uitschakelen.

Voor support zijn we op 1 mei gewoon bereikbaar via telefoon, e-mail (contact@bitonic.nl) of via de chat-apps telegram en signal (Zie ook onze contactpagina).

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.