112,97502577BTCbitcoins nu beschikbaar

Vacature supportmedewerker

Update 6 november: op dit moment zijn we weer op zoek naar nieuwe supportmedewerkers!

Bitonic is op zoek naar supportmedewerkers voor 24 tot 40 uur. Support bij bitonic is niet zomaar een "helpdeskbaantje". Het is de (gewaardeerde) kern van ons bedrijf en heeft raakvlakken met financiën, compliance en ICT. Wij willen dat klanten echt goed geholpen worden en begrijpen dat bitcoin soms wat extra uitleg nodig heeft.

Wil jij waardevolle ervaring opdoen op deze verschillende gebieden, ben je geduldig, vriendelijk en een perfectionist? Dan zoeken onze klanten jou! (en wij dus ook). Je helpt mensen via telefoon, chat en e-mail bij uiteenlopende vragen over transacties, wallets en bitcoin in het algemeen.

We bieden je een plek in een jong, vooruitstrevend fintech-bedrijf waar je in aanraking komt met de vele aspecten van cryptocurrency en veel kennis en ervaring op zult doen. Daarbij hoort dan ook een serieus salaris, en bieden we je een prettige werkomgeving met veel eigen invulling en flexibiliteit.

Van jou vragen we verder HBO werk- en denkniveau (met of zonder opleiding), goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, natuurlijk affiniteit met Bitcoin, en een flexibele opstelling ten opzichte van werkzaamheden en werktijden.

Herken je je hierin? Stuur je motivatie en CV naar HR@bitonic.nl en wie weet tot snel!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.