Betalingsverkeer tijdens kerst en oud & nieuw

Tijdens de kerstdagen is er helaas geen binnen- en buitenlands betalingsverkeer mogelijk. Ook op nieuwjaarsdag is dit niet mogelijk. Wij kunnen daarom deze dagen geen uitbetalingen doen en slechts beperkt rekeningen verifiëren.

Bitcoins kopen met iDEAL blijft gewoon mogelijk.

Wanneer u bitcoins aan ons verkoopt rond kerst, houd dan rekening met het volgende:

  • Alle normale verkooporders ná maandag 24 december 12.00 uur worden pas op donderdag 27 december uitbetaald.
  • Urgente betalingen zullen beperkt verwerkt worden. Op 25 en 26 december zullen alleen overboekingen naar ING, ABN Amro, SNS bank en bunq worden uitbetaald.

Als u bitcoins aan ons verkoopt rond nieuwjaarsdag, houd dan rekening met het volgende:

  • Alle normale verkooporders ná maandag 31 december 12.00 uur worden pas op woensdag 2 januari uitbetaald.
  • Urgente betalingen zullen beperkt verwerkt worden. Op 1 januari zullen alleen overboekingen naar ING, ABN Amro, SNS bank en bunq worden uitbetaald.

Voor support zijn we tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag niet telefonisch bereikbaar. Wel kunt u ons bereiken via e-mail (contact@bitonic.nl) of via de chat-apps telegram en signal (Zie ook onze contactpagina).

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.