We zijn live met een nieuwe dienst: Bits!

Bits was al enige tijd bereikbaar om onder een kleine groep mensen te testen. Nadat we een aantal verbeteringen hebben doorgevoerd is het tijd om de volgende stap te nemen en deze dienst verder onder de aandacht te brengen!

Wat is Bits?

Bits maakt het mogelijk uw eigen bitcoin spaarplan te creëren door uw aankopen automatisch te laten verlopen middels een periodieke overboeking. Hierdoor kunt u elke week, elke maand, of wanneer u wilt, een automatische bitcoin aankoop doen. Met behulp van Bits hoeft u zich minder zorgen te maken over het "timen van de markt" en stimuleren we lange termijn denken. Creëer nu je eigen spaarplan met Bits!

Hoe werkt het?

Na het eenmalig instellen van uw Bits account en een periodieke overboeking vanuit de eigen bankomgeving worden de gekochte bitcoins direct naar uw wallet gestuurd (ook bekend als DCA). Interesse? U kunt Bits nu instellen via uw Bitonic accountpagina.

Disclaimer: vanwege Bitcoin miners-fee raden wij het instellen van kleinere betalingen af. Hoewel bits-transacties vanaf €10 zijn toegestaan, heeft de Bitcoin-minersfee een aanzienlijke impact op bedragen onder de €100. De miners-fee wordt berekend op het moment dat de betaling is ontvangen en kan sterk variëren op basis van Bitcoin-netwerkcongestie. We werken aan een solide oplossing om Bits ook voor kleinere bedragen haalbaar te maken wordt momenteel gewerkt. Updates volgen!

Stel uw eigen Bits spaarplan in via uw accountpagina. Heeft u nog geen Bitonic account? Verifieer dan razendsnel met onze verificatie app.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.