Nieuwe functionaliteit voor Bits live: gebundelde aankopen

Vanaf vandaag is het mogelijk ook voor kleine bedragen te sparen met bitcoin! Bits biedt nu de mogelijkheid voor gebundelde aankopen.

Gebundelde aankopen

Met deze nieuwe functionaliteit worden uw bitcoin aankopen niet direct naar uw wallet verstuurd maar voor u ‘opgespaard’. Door uw aankopen te bundelen tot één transactie bespaart u aanzienlijk op transactiekosten en maken we het mogelijk nu ook op dagelijkse basis met kleinere bedragen te sparen.

U kunt uw aankopen bundelen tot een maximum bedrag van €1000,- en is zelf in te stellen bij het aanmaken van uw Bits spaarplan, of via de Bits account omgeving.

Waarom deze functionaliteit?

We willen het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen sparen en vooral ook voor kleinere bedragen, zonder dat de Bitcoin transactiekosten te veel invloed hebben op de aangekochte bitcoins. Bitcoin transactiekosten variëren op basis van drukte op het Bitcoinnetwerk en kunnen op kleinere aankopen een aanzienlijke impact hebben. Het bundelen van uw transacties is daarom altijd voordeliger.

Automatisch sparen met Bitcoin. Bit voor bit

Met de lancering van Bits maakten we het sparen met bitcoin gemakkelijk, met de introductie van gebundelde aankopen maken we ook het sparen met kleinere bedragen voor iedereen toegankelijk!

Voor het aanmaken van een Bits spaarplan heeft u een geverifieerde Bitonic account en een bitcoinadres nodig en stelt u eenmalig een automatische overboeking in vanaf de gewenste bankrekening. Verder kan ook de limiet voor de gebundelde aankopen zelf worden bepaald en worden ingesteld via de Bits account omgeving.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.