Nieuwe feature voor Bits: Statistieken over uw spaarplan

Vanaf vandaag is het mogelijk om handige inzichten te krijgen in uw spaarplan met Bits. Bekijk uw huidige saldo, hoeveelheid geïnvesteerd of het aantal bitcoin gespaard op de statistieken pagina in uw account.

Bits maakt het mogelijk periodieke bitcoin aankopen te doen zonder dat u nog handmatig transacties hoeft te verrichten. Eenvoudig sparen met bitcoin zonder impulsieve beslissingen of de stress van het ‘timen van de markt’.

Bits is ook geschikt voor het sparen met kleine bedragen via gebudelde aankopen optie! Spaar €5 per dag en bekijk de status van uw spaarplan in een overzichtelijke grafiek onder het kopje Bits op de account pagina.

Feedback of ideëen? Neem contact met ons op!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.