Bitonic bestaat vandaag 10 jaar!

ycypherpunkdreamposter

Bitonic bestaat vandaag 10 jaar! Een mijlpaal voor ons als bedrijf maar ook een mijlpaal voor Nederland! Bitonic heeft zijn rol als pionier altijd serieus genomen en door de jaren heen meer dan waar gemaakt. We hebben de weg vrij gemaakt voor anderen in de sector, hebben ons tegelijkertijd altijd aan de frontlinie van de strijd die gaande is om Bitcoin bevonden, en zijn daarbij onze overtuigingen en idealen nooit uit het oog verloren. Dit zullen we blijven doen, toen, nu, en in de toekomst.

Bitonic is 10 jaar geleden begonnen vanuit een zoektocht naar verbetering en rechtvaardigheid, pionieren en van aanvallen op de revolutie Bitcoin, het protocol, omvallende exchanges, tot aan educatie, een rechtszaak met de Nederlandse toezichthouder, DNB. Dit (en nog veel meer!) maakt deze historische dag (en het komende historische jaar) zeer de moeite waard om te vieren en dit doen we graag met iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze turbulente reis, maar ook met iedereen die hier nog deel van wil gaan uitmaken. Bitonic is klaar voor het volgende hoofdstuk en één ding is zeker, Bitcoin staat hierin centraal.

Nog nooit was onze missie en hyperfocus op Bitcoin zo relevant als vandaag. Bitcoin heeft te maken met dreiging vanaf meerdere fronten en Bitonic zal zich blijven inzetten Bitcoin te laten slagen. Bitonic is meer dan toegewijd te blijven bouwen aan hét globale decentrale geldsysteem van de toekomst: een hedge tegen het huidige systeem en een manier onszelf te beschermen tegen inflatie, repressie en het motiveren van lange termijn denken (sparen)!

Bitonic, het eerste Bitcoin-bedrijf van Nederland. Een oase van rust dankzij onze hyperfocus op stabiliteit, het motiveren van lange termijn denken, een clean en sophisticated gebruikerservaring, onze kennis en staat van dienst op het gebied van veiligheid, privacy en educatie.

Gaat je met ons mee op de Bitonic-reis en maak deel uit van de volgende 10 jaar!

Bekijk onze 10 jaar jubileum pagina: 10 jaar - Take control.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.