10 jaar Bitonic! Zoek de 'Hidden Gems' en win!

Update: Deze actie is geëindigd. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Bitonic bestaat sinds 5 mei tien jaar - een historische mijlpaal en de start van een nieuw hoofdstuk voor Bitonic. En dat vieren we het hele jaar door! Na de lancering van de '10 jaar Bitonic'-video, het gloednieuwe bitcoin.nl en de implementatie van Lightning op onze exchange BL3P lanceren we deze keer geen nieuw design, productverbetering of innovatie, maar een digitale treasure hunt!

De treasure hunt vindt plaats over heel bitonic.nl. Vind de 'hidden gems' en win!

Hoe werkt het?

Er zijn 100 'Hidden Gems' verstopt op bitonic.nl. 100 prijzen gemaskeerd als buttons, logo's, linkjes, letters of zelfs pixels. De één makkelijk te vinden, de ander haast onvindbaar. Ben jij in staat een Gem te ontdekken? Claim dan je prijs! De prijzenpot is gebaseerd op de vindbaarheid van de Gems. Start nu je zoektocht!

Wil je meedoen en benieuwd wat je kan winnen? Check de hidden gems pagina!

Klik hier voor de volledige voorwaarden

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.