BL3P lanceert Lightning Network pilot!

De integratie van het Lightning Netwerk geeft gebruikers van BL3P toegang om binnen no-time bitcoin te storten en op te nemen. Bovendien zorgt deze nieuwe technologie voor zeer lage transactiekosten, zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid en decentraliteit van het Bitcoinnetwerk. Deze voordelen verlagen ook de drempel om bitcoins in je eigen wallet te houden: Take control! De implementatie van Lighting is weer een volgende stap in de missie om één van de meest stabiele en snelle bitcoinbeurzen van de Europese markt te worden.

Wij geloven in robuustheid door eenvoud en snelheid. We zijn van mening dat de integratie van deze nieuwe ontwikkeling een grote verbetering is voor Bitonic en BL3P om krachtige prestaties te leveren in combinatie met een verfijnde en geavanceerde gebruikerservaring.

Bekijk de demo en doe mee met de pilot!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.