Waarschuwing: Bitminingexpert oplichting

Helaas zijn er momenteel weer verschillende partijen werkzaam die u mogelijk proberen op te lichten en hierbij proberen gebruik te maken van de services van Bitonic. Momenteel is er een groep werkzaam die zich "Bitminingexpert" noemt en hoge rendementen beloofd terwijl in werkelijkheid de geïnvesteerde gelden zo goed als direct verloren gaan.

Heeft u contact met deze of een mogelijk soortgelijke partij? Bel ons dan direct op +31 20 226 5289 om dit met ons te controleren.

Hiernaast zijn er mogelijk partijen onder een andere naam werkzaam die specifieke instructies geven voor uw contact met Bitonic. Denk alstublieft goed na! Vraagt een derde partij u expliciet om (valse) informatie te verstrekken aan Bitonic? Ook dan betreft dit oplichting en raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Bekijk https://bitonic.nl/news/182/waarschuwing-broker-oplichting om onze eerdere waarschuwing voor soortgelijke praktijken in acht te nemen voordat u besluit om te handelen met een derde partij.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.