Bitonic wederom sponsor van Het Nieuwe Geld podcast

Mede door de economische crisis van 2008 zijn steeds meer mensen geïnteresseerd geraakt in het financiële systeem. We worden continue blootgesteld aan allerlei (perverse) prikkels: stijgende aandelenmarkten, torenhoge huizenprijzen, gecombineerd met nieuwe technologieën, apps en talloze (social media) platformen, onvoorspelbare rentes, energieprijzen die de pan uit reizen, gokgedrag, het bijdrukken van geld en inflatie. We leven in een FOMO maatschappij en dit creëert stress en hebzucht

Niemand kan om geld en het financiële systeem heen, echter is de complexiteit die het met zich meebrengt is voor velen niet meer te overzien. Overzichtelijke en toegankelijke informatievoorziening is schaars en uiteindelijk is iedereen overgeleverd aan waarheidsvinding.

De podcast Het Nieuwe Geld helpt mensen bij het toegankelijker maken van deze complexe wereld en geeft inzicht in de mechanismes en methoden waaraan we worden blootgesteld, voorziet van kennis en biedt houvast aan iedereen die geïnteresseerd is in deze grote vraagstukken.

Bitonic is al 10 jaar een stabiele factor in de industrie - het oudste Bitcoinbedrijf van Nederland. Sinds de start speelt educatie een cruciale rol en stimuleren we lange termijn denken - hierdoor faciliteren we een rustpunt in deze chaotische markt.

Het Nieuwe Geld sluit aan op deze visie. Het Nieuwe Geld onderzoekt op kundige wijze en door middel van objectieve journalistiek de mechanismen en eigenschappen van geld, het financiële systeem en alles wat daarmee in verbinding staat. Bitonic is daarom trots om ook sponsor te zijn van het tweede seizoen van Het Nieuwe Geld.

Luister de podcast hier.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.