Zakelijke verificatie bij Bitonic

De innovatiekracht van Bitonic slaat weer toe. Vanaf vandaag kunt u zakelijk bitcoin kopen en verkopen bij Bitonic. Bedrijven kunnen zich aanmelden met behulp van onze nieuwe, zakelijke verificatie. Ga naar onze verificatiepagina en selecteer "Bedrijf" om het verificatieproces voor uw zakelijke account te starten.

Het verifiëren van een bedrijf kan al snel een vervelend en tijdrovend proces worden. Daarom hebben we een verificatiesysteem ontworpen dat de behoeften van de klant in acht neemt. Ons systeem geeft een gestructureerd overzicht van de voortgang van de verificatie. In combinatie met onze persoonlijke begeleiding zorgt dit ervoor dat Bitonic is voorbereid om een nieuwe groep zakelijke klanten te verwelkomen.

Voorheen verliep de onboarding van bedrijven via onze Bitcoin-only exchange BL3P. Dit zal nog steeds mogelijk blijven. De integratie van onze nieuwe, zakelijke verificatie zorgt er echter voor dat Bitonic toegankelijker is voor zakelijke klanten. In de toekomst zullen wij nog meer functies uitrollen voor zakelijke klanten.

Het unieke aan ons verificatiesysteem is dat we dit volledig zelf hebben ontwikkeld. Uw (bedrijfs)gegevens worden door ons zelf beheert en beveiligd. Dus niet door een derde partij. Bovendien worden uw gegevens opgeslagen op Nederlandse servers bij Nederlandse bedrijven.

De implementatie van de zakelijke verificatie is de volgende stap voor Bitonic om ieder soort klant te kunnen bedienen - groot of klein, particulier of zakelijk. Dit is van belang voor Bitonic als bedrijf, maar ook voor Bitcoin als serieuze en gerespecteerde activaklasse.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.