Transactielimiet bancontact verhoogd

Vanaf heden is het voor klanten die gebruik maken van de Bancontact betaalmethode om bitcoin (BTC) mee te kopen mogelijk om transacties van hogere bedragen uit te voeren: Het transactielimiet is van €2.500 naar €50.000 verhoogd!

Dit betekent minder transactiekosten en meer gebruiksgemak voor onze Belgische klanten. Houdt er alstublieft wel rekening mee dat dit geen invloed heeft op de transactielimiet van uw bank en deze limiet dus nog lager kan zijn. Wanneer transacties boven de €2.500 niet verwerkt worden, kunt u dus het beste contact opnemen met uw bank om het limiet na te vragen en dit eventueel te verhogen.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.