Nieuwe Bits feature: labels!

Maak nu gebruik van Bits 'labels' en maak het sparen met bitcoin nog gemakkelijker.

Wat zijn labels? Met labels kunt u meerdere spaarplannen per bankrekening aanmaken. Zo kunt u vanaf één bankrekening sparen voor uw pensioen, uw dochter die gaat studeren en uw geplande zomervakantie. Erg handig!

Maar hoe werkt het? Eenvoudig! In uw Bits-omgeving (binnen uw Bitonic account) heeft u nu de mogelijkheid een label toe te voegen bij het opzetten van elk nieuw spaarplan. Dit label gebruikt u vervolgens als beschrijving in uw bankoverschrijving, zodat we bij ontvangst van uw betaling de bitcoins automatisch kunnen toewijzen aan het door u gekozen Bits-spaarplan.

Heeft u al een spaarplan of maakt u er voor het eerst een aan? Het eerste plan is uw ‘hoofdplan’. Alle betalingen met dat specifieke label of betalingen zonder overeenkomend label, komen in uw hoofdplan terecht.

Creëer uw eigen Bits spaarplan hier en probeer de nieuwe 'labels' functie.

Ga voor meer informatie naar onze Meestgestelde vragen.

Sparen met Bitcoin doet u met Bits Bit voor bit.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.