Bekijk de documentaire - Zeg je Bitcoin, dan zeg je Bitonic

Met trots presenteren wij onze documentaire over de geschiedenis van Bitonic. Een documentaire over het ontstaan van de Nederlandse Bitcoinmarkt en hoe ver we zijn gekomen als eerste en enige Nederlandse Bitcoin-only bedrijf. De documentaire neemt u mee langs de obstakels die we hebben moeten overwinnen en de bijna 11 jaar aan toewijding en innovatie die daarvoor nodig waren.

Onze visie voor de toekomst blijft ongewijzigd en Bitcoin blijft centraal staan bij alles wat we doen. Deze documentaire belicht de reis van Bitonic in het afgelopen decennium en onze grenzeloze toewijding om Bitcoin te integreren in het financiële ecosysteem.

Bitcoin heeft zich niet alleen bewezen als investering, maar voegt ook waarde toe als publiek goed en nutsfunctie. De stabiele en wereldwijde beschikbaarheid maakt Bitcoin een unieke digitale open bankoplossing.

Bitcoin is met niets te vergelijken - laat u niet afleiden door de hype van de dag.

Kijk met ons terug op de begindagen van Bitonic en de evolutie van de Nederlandse Bitcoin-markt. Wij zijn klaar voor de toekomst en het volgende hoofdstuk van ons verhaal.

Bekijk de volledige documentaire hier: 10y.bitonic.nl

Zeg je Bitcoin, dan zeg je Bitonic.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.