11 jaar Bitonic

Recentelijk hebben we ons 10-jarig jubileum afgesloten met de release van een documentaire die het verhaal vertelt van de oorsprong van Bitonic en het ontstaan van de Nederlandse Bitcoin-markt. We nodigen u uit de documentaire hier te bekijken: https://10y.bitonic.nl/.

Vandaag viert Bitonic alweer zijn 11e verjaardag! 11 jaar innovatie in de Bitcoin-markt! We zijn ver gekomen sinds onze bescheiden beginjaren en hadden dit niet kunnen doen zonder de steun van onze community.

Ons 11-jarig jubileum markeert het begin van het volgende hoofdstuk. We kijken vooruit en zullen ons blijven inzetten om Bitcoin te integreren in ons financiƫle ecosysteem. We streven ernaar onze klanten het hoogste niveau van service, beveiliging en gemak te bieden, en Bitcoin toegankelijk te maken voor iedereen - van beginnende tot ervaren Bitcoiners.

Bitonic blijft trouw aan zijn idealen: Bitcoin. In de afgelopen tien jaar heeft Bitcoin zich niet alleen bewezen als investering, maar ook als een nutsfunctie en waarde als publiek goed.

De wereldwijde beschikbaarheid van Bitcoin maakt het tot een unieke digitale en open bankoplossing, die een robuust, censuurbestendig financieel transactienetwerk biedt. In tegenstelling tot alle andere "crypto's" die worden gedomineerd door hypes, valse technische beweringen, perverse stimuli, hebzucht, FOMO en misleidende marketing. Wij laten ons niet afleiden door de hype van de dag.

We zijn onze trouwe klanten en iedereen die ons heeft geholpen deze ongelooflijke mijlpaal te bereiken enorm dankbaar. Op vele jaren van innovatie en groei, met Bitcoin in het middelpunt van alles! Bedankt voor het deel uitmaken van onze reis.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.