Laat je niet gek maken door al die hypecoins

De cryptomarkt is een chaotische markt. Duizenden cryptovaluta om uit te kiezen en talloze finfluencers die gouden bergen beloven zorgen voor een markt gedomineerd door FOMO, vol met valse beloftes en fraudeurs. Cryptoguru's beloven vanuit hun op exotische eilanden gehuurde villa's onrealistisch hoge rendementen, allemaal instant vanaf je laptop. Ze framen het zo dat jij wel gek lijkt als je niet meedoet.

Ons niet bellen.

Bij Bitonic laten we ons niet afleiden. Wij kiezen er bewust voor afstand te nemen van deze geldbeluste markt en onze focus te richten op de betrouwbaarheid en kracht van Bitcoin. Onze nieuwe online campagne richt zich op het laten zien van het contrast tussen Bitonic en de rest van de cryptomarkt. Met onze langetermijnvisie en focus op Bitcoin positioneren wij onszelf als een oase van rust in de chaotische cryptomarkt. Bitcoin, geen crypto.


Dus, zoek je snelle rendementen, technische analyses of andere methodes die je binnen de kortste keren beloven te verrijken? Ons niet bellen. Wij doen alleen aan Bitcoin, en dat geeft rust. Heel veel rust.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.