Minimum gebundeld bedrag voor bits-sparen

Bij het instellen van een bits-spaarplan bieden wij de mogelijkheid om uw aankopen tot een bepaald bedrag te bundelen om zo te voorkomen dat alle aankopen telkens los over het Bitcoinnetwerk verstuurd moeten worden. Dit scheelt namelijk transactiekosten, zowel bij het verzenden door ons als wanneer u in de toekomst besluit de bitcoins door te sturen.

Tot vandaag boden we ook nog steeds de mogelijkheid om alle aankopen per direct door te laten sturen, maar helaas is dat met de huidige transactiekosten niet meer haalbaar.

Omdat we het graag mogelijk willen houden om ook voor hele kleine bedragen via bits te sparen hebben we een minimumbedrag ingesteld voor het bundelen van bits-aankopen ter waarde van 50 euro.

Dit betekent dat wij vanaf vandaag uw bits-transacties pas versturen wanneer deze minimaal voor een bedrag van 50 euro in totaal zijn aangekocht. Het is niet meer mogelijk om een lagere limiet in te stellen, bovendien hebben we alle bits-spaarplannen zonder bundeling aangepast naar het minimum van 50 euro.

Het is uiteraard nog steeds mogelijk (en aan te raden) om een hogere limiet dan 50 euro in te stellen voor uw bits-spaarplan. Hierdoor betaalt u minder transactiekosten tijdens de aankoop aan ons, en bovendien bespaart uw eventuele transactiekosten in uw wallet in de toekomst.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.