Bitonic app lancering en accountupdate

Koop, verkoop en bewaar bitcoin, vanaf nu mogelijk binnen uw Bitonic-account.

Om Bitonic toegankelijker te maken, bieden we vanaf nu de mogelijkheid aan om bitcoin veilig te bewaren binnen uw Bitonic-account. Dit betekent dat u bij het kopen, verkopen en bewaren van bitcoin geen bitcoinwallet en bitcoinadres meer nodig heeft. Hoewel het bewaren van bitcoin bij Bitonic eenvoud en gemak biedt, moedigen we het gebruik van een eigen wallet aan.

U kunt leren hoe u uw bitcoin in eigen beheer kunt bewaren via onze FAQ, ons educatieve platform Bitcoin.nl, of door contact op te nemen met onze klantenservice.

De mogelijkheid om bitcoin te kopen en direct naar uw eigen wallet te sturen blijft, de keuze is aan u.

De nieuwe Bitonic app

Bitonic heeft een app ontwikkeld, zodat u altijd gemakkelijk, snel en veilig toegang heeft tot uw account. Download de nieuwe Bitonic app nu in de Apple App Store en Google Play Store.

De app maakt bitcoin toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Een bitcoin-only app is in onze ogen een waardevolle toevoeging aan de chaotische cryptomarkt. In tegenstelling tot veel andere apps of platforms bieden we u een overzichtelijke interface, en kunt u uw bitcoin gemakkelijk opnemen naar uw eigen wallet.

Onze app is gericht op gebruiksvriendelijkheid en maakt van het bewaren, kopen en verkopen van uw bitcoin een intuïtief en moeiteloos proces. Uw bitcoin wordt veilig opgeslagen via cold storage multi-signature oplossingen; dit waarborgt de veiligheid en handhaaft een strikte scheiding van uw fondsen en die van Bitonic.

De app is in-house ontwikkeld, net als onze andere systemen, waardoor we het gebruik van diensten van derden minimaliseren. Als gevolg hiervan zijn uw persoonlijke informatie en privacy maximaal beschermd.

Onze app is specifiek ontworpen om te voldoen aan ieders behoeften: koop, verkoop en bewaar bitcoin veilig en snel, tegen concurrerende tarieven en beveiliging van het hoogste niveau.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.