Bundeling bitcointransacties

Vanwege de grote toename in het aantal transacties dat wij dagelijks verwerken bundelen wij vanaf vandaag bestellingen in een zogeheten 'sendmany'-transactie. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Het Bitcoinnetwerk wordt minder belast.
  • Transacties worden gemiddeld nog sneller bevestigd.
  • Onze wallet krijgt wat meer adem, waardoor tijdens drukte de site ook soepel blijft werken.
  • We hebben nog betere bescherming tegen het 'malleability'-probleem en eventuele andere DOS-aanvallen op het Bitcoinnetwerk

Wanneer het rustig is versturen we nog steeds direct uw bitcoins. Is het druk, dan wacht ons systeem enkele minuten zodat uw transactie gegroepeerd kan worden met eventuele latere bestellingen. Theoretisch is het mogelijk om u uw aankoop bij Bitonic te identificeren, voor uw privacy raden wij daarom aan om een nieuw bitcoinadres te gebruiken en niet een adres dat publiekelijk aan u gekoppeld is (bijv. een forum-account met donatieadres).

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.