Hoge netwerkkosten

Vanwege een toename in de vraag naar blokruimte zijn de kosten voor bitcointransacties drastisch gestegen. De kosten om een transactie bevestigd krijgen staan op recordhoogte sinds de 'halving' heeft plaatsgevonden en het 'Rune Protocol' werd gelanceerd.

Vanwege deze stijging van de kosten – van recentelijk 10 satoshi's per byte naar nu gemiddeld 1000 satoshi's per byte – zullen we opnamekosten die u betaalt moeten verhogen. Dit doen we op basis van de huidige markttarieven.

We verruimen ook de batchperiode van 10 minuten naar 6 uur om de blokruimte efficiënter te gebruiken. We zullen de marktomstandigheden in de komende dagen blijven volgen en de opnamekosten en batchperiode indien nodig aanpassen.

Houd er rekening mee dat opnames mogelijk duurder zijn en langer kunnen duren dan u gewend bent.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.