Bitonic bestaat 12 jaar!

Bitonic bestaat vandaag 12 jaar! 12 jaar lang één missie. Bitcoin.

Het afgelopen jaar was een belangrijk jaar waarin zowel Bitonic als bitcoin nieuwe hoogtes bereikten. We lanceerden een online campagne waarin we duidelijk hebben laten zien hoe wij in de wedstrijd staan en hoe we de huidige cryptomarkt zien. Daarnaast werd ook de Bitonic app een feit. Bitcoin kopen, verkopen en bewaren; allemaal op één plek. En dat bij het nummer één bitcoin-only bedrijf van Nederland. ;)

Komend jaar zullen we nog meer van ons laten horen en de boodschap zal (wederom) duidelijk zijn: #bitcoin-only. We wagen een sprong in het diepe en zullen het grote publiek laten inzien dat je naast bitcoin niets anders nodig hebt: Relax met bitcoin. (Hierover later meer!) 🎥

Zonder bitcoin geen Bitonic en over de kracht van bitcoin valt al lang niet meer te twijfelen. Met onlangs de vierde halving is het vijfde bitcoin epoch van start gegaan. De lancering van verschillende Bitcoin ETF's tonen aan dat bitcoin niet meer is weg te denken uit de financiële wereld.

Zoals ieder jaar zijn we onze trouwe klanten en iedereen die ons heeft geholpen deze mijlpaal te bereiken meer dan dankbaar. Op vele jaren van innovatie en groei, met bitcoin als middelpunt!

PS Doe mee met onze actie ter ere van ons 12-jarig bestaan en win 0.012 BTC!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.