Bitonic lanceert nieuwe merkidentiteit en reclamecampagne

Bitcoin voor mensen met een hobby

Bitcoin is er niet alleen voor de tech-liefhebbers; het is voor iedereen. Of je nu van kattenshows, vissen of modeltreinen houdt, bitcoin kan een plek in je leven hebben zonder dat het te veel van je tijd in beslag neemt. Kies verstandig, kies alleen bitcoin. Kies Bitonic.

In een cryptomarkt vol afleidingen en FOMO kiezen wij voor eenvoud en betrouwbaarheid. Geen ingewikkelde hypecoins, alleen bitcoin. Onze campagne benadrukt het gemak en de stabiliteit van investeren in bitcoin bij Bitonic, zodat je tijd hebt voor wat echt belangrijk is: je hobby.

De nieuwe reclamecampagne van Bitonic bevat verhalen en hobby's uit het echte leven en laat zien hoe eenvoudig investeren in bitcoin kan zijn. Relax met bitcoin.

Lancering nieuwe identiteit

Samen met onze nieuwe reclamecampagne kondigen we ook de lancering van onze vernieuwde identiteit aan. Met een nieuw logo, frisse kleuren en een modern lettertype weerspiegelt Bitonic nu nóg beter waar we voor staan: langetermijndenken en stabiliteit.

Onze vernieuwde website en nieuwe app bieden de meest gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor het bitcoin kopen, verkopen, sparen en bewaren eenvoudiger is dan ooit.

Vooruitblik

Nu Bitonic dit nieuwe hoofdstuk ingaat, blijven we ons inzetten voor de ontwikkeling van het bitcoin-ecosysteem. Door technische kennis, media-aanwezigheid, sponsoring en educatieve initiatieven zoals de Bitonic Academy en bitcoin.nl, streven we naar een beter begrip en bredere adoptie van bitcoin.

Met veel enthousiasme onthullen we de nieuwe Bitonic look én reclamecampagne, welke samen symbool staan voor onze groei en de toekomst die we voor bitcoin voor ogen hebben. Doe mee met de bitcoinrevolutie en download direct de Bitonic app!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.