112,97080518BTCbitcoins nu beschikbaar

IBAN-verificatie voor MisterCash

Vanaf vandaag vallen klanten die bij ons bitcoins bestellen via Bancontact/MisterCash onder hetzelfde "Know your customer"-beleid als klanten die gebruik maken van het iDeal-systeem.

Tot 50 euro per week aan bitcoins kunnen zonder verificatie worden gekocht en worden automatisch geleverd. Boven de 50 euro is extra verificatie vereist. Vooraf bestelde bitcoins worden risicoloos gereserveerd.

Verificatie houdt in dat u uw IBAN-rekeningnummer koppelt aan uw kaartnummer, bij ons zijn altijd alleen de laatste 4 cijfers van uw MisterCash-kaart bekend. Verder is het koppelen van een mobiel nummer via een SMS (die wij kostenloos versturen) verplicht.

Rekeningnummerverificatie doet u door 1 cent naar onze rekening over te maken via SEPA met een specifieke omschrijving. Uw rekening wordt binnen 1 werkdag na ontvangst van uw overboeking geverifieerd en openstaande bestellingen worden dan verstuurd. Na de verificatie bent u vertrouwde klant en worden alle bestelde bitcoins automatisch verstuurd.

Het eenmalige verificatieproces is eenvoudig en kost u slechts enkele minuten. Bedragen boven de 50 euro kunnen wel gewoon worden besteld, en de bitcoins worden ook altijd direct voor u gereserveerd voor de koers op het moment van aankoop.

We begrijpen dat het vervelend is voor nieuwe klanten dat zij niet direct over hun bitcoins kunnen beschikken en wij vinden het ook jammer dat verificatie nodig is. We zijn echter genoodzaakt dit beleid in te voeren om bitcoins te kunnen blijven aanbieden via MisterCash. We hopen op uw begrip.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.