Bitonic support Bitcoin Scalability Workshops

Bitonic support Bitcoin Scalability Workshops door aanwezigheid en sponsoring

Jouke Hofman & Robert de Waard reizen 12 & 13 september af naar Montreal, Canada voor de "Bitcoin Scalability Workshops":
Scalingbitcoin.org

Deze bijeenkomst heeft als doel om de technische details rondom de schaalbaarheid van Bitcoin te doorgronden. Er is een controverse omtrent oplossingen voor de Blocksize waarbij verschillende feiten, meningen en visies door elkaar lopen. Wij als Bitonic willen graag een bijdrage leveren met onze technische kennis en ervaring.

Dit event is een constructieve stap voor Bitcoin en demonstreert ook de professionaliteit van de betrokkenen. Bitonic is ook sponsor om een extra bijdrage te leveren aan deze academische bijeenkomst.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.