Veiligheid

Bitonic is gestart vanuit een passie voor open-source en digitale veiligheid. Deze eigenschappen komen terug in al onze beslissingen en producten.

We ontwikkelen zoveel mogelijk van onze systemen zelf, zodat we niet afhankelijk zijn van derden. Dit onderscheidt ons van anderen en stelt ons in staat de hoogste veiligheidsnormen te hanteren.

Alles in-house

Onze veiligheids­maatregelen

Infrastructuur

De infrastructuur van Bitonic is volledig door onszelf ontwikkeld, waardoor we volledige controle over de data behouden en privacy en veiligheid kunnen garanderen.

Alle data wordt opgeslagen op eigen servers in Nederland. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van buitenlandse wet- en regelgeving, wat zorgt voor maximale bescherming van jouw gegevens.

Server

Gescheiden fondsen

De klanttegoeden die wij bewaren, zowel euro als bitcoin, worden veilig opgeslagen in een aparte stichting die wij beheren. Dit garandeert dat jouw geld altijd gescheiden blijft van de bedrijfsfinanciƫn, wat extra zekerheid en een hoge mate van bescherming biedt. Alle bitcoin van klanten wordt uiteraard 1-op-1 bewaard, en Bitonic heeft een registratie bij DNB.

Server
Miner

Robuustheid

Meer dan 12 jaar ervaring

Cold wallets & multi-signature

Wij gebruiken multi-signature wallets voor de opslag van bitcoin in cold storage. Dit betekent dat bitcoin offline wordt bewaard, wat bescherming biedt tegen hacks en andere online bedreigingen.

Multi-signature wallets vereisen meerdere handtekeningen voor elke transactie, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot en een robuuste bescherming biedt tegen ongeautoriseerde toegang.

Kennis & ervaring

Met meer dan 12 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst op het gebied van beveiliging, werkt ons team van experts continu aan het verbeteren van onze veiligheidsmaatregelen.

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met diepgaande kennis van de nieuwste beveiligingstechnologieƫn. We blijven vooroplopen in de industrie door continu onze systemen en processen te verbeteren, wat onze klanten de hoogste mate van bescherming biedt.

Bitonic app mockup

Start je bitcoinreis bij
Bitonic

4.5
App Store logo
4.0
Google Play logo

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.