Gebruik onze app voor een snelle verificatie en de beste gebruikerservaring

Account aanmaken

U kunt een persoonlijk of zakelijk account aanmaken. Maak alstublieft de juiste keuze, we kunnen dit achteraf niet wijzigen.
Hoe wilt u zich registreren?
Persoonlijk
Zakelijk

Identificatieplicht

Bij het verificatieproces vragen wij om uw persoonlijke gegevens. De wet verplicht ons die te controleren en op te slaan. Ook moeten we soms aanvullende vragen stellen.

Privacy

We gebruiken uw persoonlijke informatie uitsluitend voor onze dienstverlening of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. We zullen uw gegevens nooit gebruiken voor commerciƫle doeleinden. In ons privacy beleid leggen we dit gedetailleerd uit.

Voorwaarden

Door akkoord te gaan met de voorwaarden geeft u onder andere aan geen betaling naar een webshop uit te voeren en gebruik te maken van een eigen wallet en op de hoogte te zijn van de risico's.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.