Inactiviteit Bits account

Na inactiviteit van 90 dagen worden de opgespaarde bitcoins in uw Bits account automatisch naar het door u gekoppelde bitcoinadres verstuurd. Het hebben van een eigen wallet en daarmee het beheren van uw eigen bitcoins is een belangrijk onderdeel bij het op een verantwoordelijke manier gebruik maken Bitcoin. Wij stimuleren daarom altijd het gebruik van een eigen wallet en dat u uiteindelijk zelf uw bitcoins beheert. Wij zullen u bij tijds per mail op de hoogte stellen in het geval van inactiviteit. Houd er echter wel rekening mee dat u altijd zelf verantwoordelijk bent voor inactiviteit van uw Bits account en het bitcoinadres waar uw bitcoins naartoe worden gestuurd.

De mogelijkheid voor het bundelen van uw transacties zorgt zo voor een goede balans tussen het tijdelijk bewaren van uw bitcoins ten behoeve van efficiƫntie op het Bitcoin-netwerk, reductie van uw transactieskosten en custodial risico's.

Sparen met Bitcoin doet u met Bits. Bit voor bit.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.