Vanaf vandaag officieel live - onze exclusieve handelsdesk!

Gelukkig Nieuwjaar! Een goed moment om de eerste nieuwe dienst van het jaar te lanceren: vanaf vandaag is onze exclusieve OTC bitcoin handelsdesk officieel beschikbaar voor iedereen.

Achter de schermen faciliteren we deze dienst al jaren aan geselecteerde partners (zoals overheidsinstellingen) en klanten met specifieke wensen en eisen. Door de groeiende vraag en een recente upgrade van onze systemen maken we het nu beschikbaar voor iedereen.

Waarom Bitonic?

Bitonic is al 10 jaar een stabiele factor in de industrie - het oudste Bitcoin bedrijf in Nederland. Sinds de oprichting heeft educatie altijd een vitale rol gespeeld en moedigen we langetermijndenken aan - we laten ons niet afleiden door de hype van de dag en creƫren hierdoor een rustpunt in deze chaotische markt. Gedreven door visie, kennis en integriteit faciliteren wij een anker van stabiliteit.

Veiligheid & privacy door ontwerp

Wij beschermen uw privacy en gegevens door zoveel mogelijk gebruik te maken van open-source software en zelf ontwikkelde en ontworpen systemen / infrastructuur - hierdoor minimaliseren we de afhankelijkheid van derden.

Kijk voor meer info: bitonic.nl/otc

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.