Bitonic
OTC

Jouw strategisch partner voor de lange termijn

Bitonic OTC is een exclusieve handelsdesk die zich richt op bedrijven en particulieren die geïnteresseerd zijn te handelen met hogere volumes (100k+) en in direct contact willen staan met een toegewijde accountmanager.

  • Persoonlijke accountmanager die de transacties voor je zal verrichten
  • Maatwerk en advies over zaken als opslag en self-custody, zoals hulp bij MultiSig
  • Beveiliging via cold storage en MultiSignature
  • Privacy by design - gegevens op eigen servers in Nederland en geen gebruik van derde partijen
  • Gestroomlijnde handelsdesk met scherpe prijzen en transactiekosten
Schaakbord met Bitonic design

Ervaren, robuust & privacy by design

Bitonic is opgericht in 2012. Met onze (technische) kennis en expertise streven we naar de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en privacy. We bieden een snelle, betrouwbare en robuuste service voor de handel in bitcoin. Samen met jou, de klant, stellen we een transparant en op maat gemaakt plan voor je samen.

Onze hyperfocus is al meer dan 12 jaar hetzelfde - bitcoin. Hiermee onderscheiden we ons op de markt en bieden we stabiliteit in combinatie met een lange termijn visie. Jouw privacy en data beschermen we door zoveel mogelijk gebruik te maken van open-source software en zelf ontwikkelde systemen - hierdoor minimaliseren we de afhankelijkheid van derde partijen.

Bitonic medewerkers onderhouden de servers in een datacenter

Voor wie?

De Bitonic OTC handelsdesk is een exclusieve service voor particulieren en bedrijven die geïnteresseerd zijn in handel met hogere volumes (100K+) tegen een scherpe prijs door het automatische handelen op externe beurzen én ons eigen platform BL3P.eu.

Onze dienstverlening biedt de liquiditeit voor particulieren, bedrijven, overheden, familiy offices en financiële instituties die gebruik willen maken van onze gestroomlijnde en op maat gemaakte begeleiding en ervaring.

Maak gerust een afspraak voor meer informatie.

Screenshots van handelsplatform BL3P

We bouwen op Bitcoin Tech

We bouwen op bitcoin en bieden geavanceerde opslag en veiligheidsoplossingen. We nemen de onzekerheden die gepaard kunnen gaan met het handelen, ontvangen, versturen en opslaan van bitcoin bij je weg.

Door te bouwen op bitcoin, bouwen we al meer dan 10 jaar op bewezen technologie - diepe kennis en ervaring van MultiSignature beveiliging, walletbeheer, cold-storage, bitcoin core software en development, Lightning Network en Layer 2 oplossingen, blockchain analyse en trading infrastructuur zijn ruimschoots aanwezig.

Kortom - een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en integriteit voor de lange termijn.

Bitcoin tech

Samen verder

Achter de schermen bieden we deze dienst al jaren aan geselecteerde partners (zoals overheidsinstanties) en klanten met specifiekere wensen en behoeften. Door een groeiende vraag naar en een recente upgrade van onze systemen maken we deze nu beschikbaar voor iedereen.

We faciliteren al meer dan 12 jaar een rustpunt in de chaotische markt - we laten ons niet afleiden door de hype van de dag. Enthousaist over onze service, bedrijf en visie? We helpen je ook graag bij het overstappen.

Screenshots van verificatie app

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.