72,69160808BTCbitcoins nu beschikbaar

Het begin

De eerste gesprekken over Bitcoin vonden plaats in september 2010. Het idee om een Bitcoin-bedrijf te starten kwam in september 2011. Dat idee werd realiteit op 1 mei, 2012: het officiële begin van Bitonic.

Voor ons is het een historische dag, net zoals voor de Nederlandse Bitcoin gemeenschap. Bitonic heeft vanaf het begin vooraan gestaan in de Bitcoin strijd, waarin we nooit genoegen nemen met minder en altijd het beste voor onze klanten in ons achterhoofd houden.

Very first iteration of Bitonic

Bitonic is er al sinds het begin…

  • Bitonic was het eerst Bitcoin-bedrijf in Nederland
  • In het begin heette Bitonic nog Idealcoin
  • Toen Bitonic begon, was Bitcoin €5,00
  • De eerste Bitonic transactie was 39 bitcoin voor €165,43
  • Groei: BL3P, bitcoin.nl, Academy en Bits
  • De eerste missie van Bitonic: Bitcoin voor iedereen!
  • Van Driebergen, naar Baarn, naar Amsterdam
  • Meer dan 50 werknemers
  • Enkel Bitcoin: trouw aan onze idealen en visie
  • Gloednieuw Bitonic HQ in Amsterdam

…we zijn klaar voor meer!

evolution of bitonic logo

10 jaar Bitonic

We hebben veel meegemaakt! Van keiharde aanvallen op het Bitcoin protocol, grote handelsplatformen die omvallen, tot rechtzaken omtrent regelgeving tegen de Nederlandse toezichthouder. Maar we hebben het overleeft en zijn zeker niet van plan terug te deinzen. We zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk!

Gedurende ons tienjarig bestaan hebben we Bitcoin volwassen zien worden en we zijn dankbaar dat we haar groei van dichtbij hebben mogen meemaken. Meer dan ooit geloven wij nu in onze missie en visie; Bitcoin!

Bitonic logo ontwikkeling

We zullen blijven bouwen

Het Bitonic team is sterker dan ooit tevoren en 2022 zal ons jaar worden, het begin van een nieuw hoofdstuk. We hebben achter de schermen veel gebouwd en hebben recentelijk een nieuwe trade engine gelanceerd voor onze exchange BL3P, we hebben ons innovatieve educatie platform Bitcoin.nl vernieuwd en hebben nieuwe mensen geholpen om te beginnen met sparen in Bitcoin middels onze Bits service.

Met onze missie en hyperfocus op Bitcoin scherper op het netvlies dan ooit, zijn we begonnen met het vormen van nieuwe relaties door middel van het sponsoren van jonge en ambitieuze mensen. Op deze manier geloven wij onze focus op stabiliteit en lange termijn denken, door te geven.

Bitonic sponsorships

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.