Creëer jouw eigen bitcoin spaarplan. Bit voor bit.

Wil je dagelijks, wekelijks, of maandelijks automatisch bitcoin aankopen doen? Doe het met Bits!

Om Bits te kunnen gebruiken dien je een geverifieerd Bitonic-account te hebben. Nog geen account? Verifieer hier binnen enkele minuten.

Automatisch sparen met bitcoin

Bits maakt het mogelijk periodieke bitcoin aankopen te doen zonder dat je nog handmatig transacties hoeft te verrichten. Eenvoudig sparen met bitcoin zonder impulsieve beslissingen of de stress van het ‘timen van de markt’.

bits savings plan

Geschikt voor kleine bedragen door gebundelde aankopen

Bits is ook geschikt voor het sparen met kleine bedragen! Spaar bijvoorbeeld €5 per dag en laat meerdere opgespaarde transacties later als één transactie uitbetalen.

Met de functionaliteit voor gebundelde aankopen kun je jouw bitcoin opsparen en op een door jouw ingestelde limiet automatisch laten versturen, zo bespaar je aanzienlijk op transactiekosten en wordt het bitcoinnetwerk minder belast.

bundled transactions

Jij bepaalt

Elke dag, elke week, of elke maand?

Jij bepaalt hoe vaak en voor welk bedrag je bitcoin wilt kopen. Zodra wij de automatische overboeking die je hebt ingesteld in jouw bankomgeving hebben ontvangen, wordt het bedrag direct voor je omgezet in bitcoin en verstuurd naar jouw wallet of, in het geval je gebruik maakt van gebundelde aankopen, voor je opgespaard.

 • Geen stress van het ‘timen’ van de markt
 • Eenmalig instellen
 • Jouw bitcoin automatisch in jouw wallet
 • Ook geschikt voor kleinere inleg

Verifieer en stel eenmalig uw terugkerende aankoop in:

 1. Verifieer e-mailadres
 2. Verifieer telefoonnummer
 3. Verifieer ID
 4. Koppel rekeningnummer
 5. Jouw ontvangstadres
 6. Automatische overboeking
 7. Ontvang jouw bitcoin automatisch in jouw eigen wallet

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.