Creëer uw eigen bitcoin spaarplan. Bit voor bit.

Wilt u dagelijks, wekelijks, of maandelijks automatisch bitcoin aankopen doen? Doe het met Bits!

Om Bits te kunnen gebruiken dient u een geverifieerde Bitonic account te hebben. Nog geen account? Verifieer hier binnen enkele minuten.

Bits & Het Nieuw Geld

Bitonic is al 10 jaar een stabiele factor in de industrie - het oudste Bitcoinbedrijf van Nederland. Sinds de start speelt educatie een cruciale rol en stimuleren we lange termijn denken - hierdoor faciliteren we een rustpunt in deze chaotische markt.

Dat doen we onder andere met initiatieven zoals bitcoin.nl en de spaardienst Bits, waarmee je dagelijks, wekelijks of maandelijks een klein beetje bitcoin kan kopen.

Ook de podcast Het Nieuwe Geld sluit aan op deze visie. Het Nieuwe Geld onderzoekt op een kundige wijze en met objectieve journalistiek de mechanismes en eigenschappen van geld, het financiële systeem en alles wat daarmee in verbinding staat. Bitonic is daarom trots om ook het tweede seizoen van Het Nieuwe Geld te sponsoren.

Het Nieuwe Geld

Automatisch sparen met bitcoin

Bits maakt het mogelijk periodieke bitcoin aankopen te doen zonder dat u nog handmatig transacties hoeft te verrichten. Eenvoudig sparen met bitcoin zonder impulsieve beslissingen of de stress van het ‘timen van de markt’.

bits savings plan

Geschikt voor kleine bedragen door gebundelde aankopen

Bits is ook geschikt voor het sparen met kleine bedragen! Spaar bijvoorbeeld €5 per dag en laat meerdere opgespaarde transacties later als één transactie uitbetalen.

Met de functionaliteit voor gebundelde aankopen kunt u uw bitcoins opsparen en op een door u ingestelde limiet automatisch laten versturen, zo bespaart u aanzienlijk op transactiekosten en wordt het Bitcoin netwerk minder belast.

bundled transactions

U bepaalt

Elke dag, elke week, of elke maand?

U bepaalt hoe vaak en voor welk bedrag u bitcoins wilt kopen. Zodra wij de automatische overboeking die u heeft ingesteld in uw bankomgeving hebben ontvangen wordt het bedrag direct voor u omgezet in bitcoins en verstuurd naar uw wallet of, in het geval u gebruik maakt van gebundelde aankopen, voor u opgespaard.

 • Geen stress van het ‘timen’ van de markt
 • Eenmalig instellen
 • Uw bitcoins automatisch in uw wallet
 • Ook geschikt voor kleinere inleg

Verifieer en stel eenmalig uw terugkerende aankoop in:

 1. Verifieer e-mailadres
 2. Verifieer telefoonnummer
 3. Verifieer ID
 4. Koppel rekeningnummer
 5. Uw ontvangstadres
 6. Automatische overboeking
 7. Ontvang uw bitcoins automatisch in uw eigen wallet

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.