8.943,71 €/

Gegevens uitbetaling

Urgente uitbetaling is momenteel mogelijk tot € 10.000. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor grotere bedragen.

Door akkoord te gaan verklaart u onder meer:
  • Eigenaar te zijn van het gebruikte rekening­nummer.
  • Dat de te ver­kopen bitcoins op legale wijze zijn ver­kregen.

Verkopen aan Bitonic

Bitonic werkt met eigen voorraden en treedt dus niet op als tussenpersoon. Als u uw bitcoins aan ons verkoopt dan reserveren we uw uitbetaling direct en wordt uiterlijk de volgende werkdag de uitbetaalopdracht doorgegeven aan de bank.

Bij de verkoop geven wij u een uniek bitcoinadres om de bitcoins naar over te maken. We geven live weer of de bitcoins aangekomen en bevestigd zijn en of de uitbetaling al is verricht.

Mocht u dringend geld nodig hebben dan hebben wij een optie voor urgente uitbetaling. We maken uw geld dan zo snel mogelijk na de eerste netwerkbevestiging handmatig over vanaf dezelfde bank of met een spoedopdracht.

Tips:

  • Stap-voor-stap instructies kunt u vinden op bitcoin.nl
  • Gebruik indien mogelijk een dynamische miners-fee. Bezuinig daar liever niet op: uw transactie moet bevestigd zijn voordat wij deze kunnen uitbetalen. Huidige indicatie: 0,005 BTC/kB of 500 Satoshi per byte. (Een doorsnee transactie heeft een fee nodig van minimaal 0.0015 BTC).
  • Stuur bitcoins bij voorkeur vanaf een eigen wallet. Wij raden rechtstreekse verzending vanaf een exchange af omdat de bitcoins dan vaak te laat aankomen.
  • Stel uw wallet in op hele bitcoins, verstuur dus niet een bedrag in euro's of mBTC.