Zakelijk bitcoin kopen en verkopen

Zakelijk bitcoin kopen en verkopen met uw eigen wallet doet u bij Bitonic. Wij zijn graag uw strategische partner voor de lange termijn.

Bitonic garandeert een snelle en soepele onboarding van uw onderneming. Het proces is meestal binnen 1 tot 3 werkdagen voltooid. Maak hier een zakelijk account aan.

Zakelijk bitcoin kopen

Wilt u de corporate treasury van uw onderneming heruitvinden door bitcoin te kopen en op de balans zetten? Of bitcoin accepteren als betaalmiddel en omzetten in euro's?

Bitonic heeft alle kennis in huis om zakelijke en institutionele partijen te laten profiteren van Bitcoin.

 • Snelle en soepele onboarding
 • Deskundige ondersteuning
 • Geregistreerd bij DNB
 • Hoge beveiligings- en privacynormen
 • Nederlands en Bitcoin-only
 • Geen minimale inleg of minimaal handelsvolume

Snelle en soepele onboarding

Voor het openen van een zakelijk account bij Bitonic hebben we informatie over uw onderneming nodig. Denk daarbij in ieder geval aan de volgende documenten:

 • Uittreksel Handelsregister (KvK)
 • Statuten (oprichtingsakte)*
 • Aandeelhoudersregister*
 • Organisatieschema (organogram)*
 • Paspoort


* In veel gevallen hebben we niet alle documenten nodig. Als uw onderneming een complexere organisatiestructuur heeft, zullen wij maatwerk verrichten.

Onboarding interface

Bitcoin veilig opslaan

Op een decentrale manier deelnemen aan het Bitcoinnetwerk doet u met een eigen wallet. Alleen dan hebt u volledige autonomie en soevereiniteit. 

Zakelijk bitcoin kopen is één ding, het veilig opslaan is een ander verhaal. Bitonic begrijpt dit als geen ander. Wij hebben al meer dan 11 jaar ervaring en adviseren u graag bij het kiezen of opzetten van verschillende opslagmogelijkheden.

Deskundige ondersteuning is slechts één telefoontje van u verwijderd. Zakelijke klanten profiteren optimaal van onze één-op-één begeleiding zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Light bulb

Diepe liquiditeit

De koers van bitcoin is over de hele wereld anders. Handelen bij Bitonic is als handelen op meerdere beurzen tegelijk. Bitonic handelt al sinds 2012 met verschillende internationale beurzen en market makers. Dit betekent dat uw onderneming beschikking heeft over: een gunstigste all-in prijs, diepe liquiditeit via Bitonic OTC, geen verborgen kosten en snelle verwerking van transacties.

Beveiliging en privacy

Beveiliging en privacy vormen de kern van het DNA van Bitonic. Al meer dan 11 jaar leveren we een persoonlijke service voor het kopen en verkopen van bitcoin.

Persoonsgegevens beschermen we door zoveel mogelijk gebruik te maken van open-source software en zelf ontwikkelde systemen. Bovendien slaan we gegevens op eigen infrastructuur op. Zo zijn we niet afhankelijkheid van derde partijen.

Computer files

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.