Investeer in bitcoin
zonder omkijken

Alleen bitcoin, geen ingewikkelde hypecoins.

Alleen bitcoin

Kopen, verkopen, sparen & bewaren

Bitcoin voor mensen met een hobby

Liever de hele dag bezig met je hobby in plaats van de koers? Met Bitonic investeer je zonder omkijken, zodat jij gewoon kan blijven doen wat je het liefst doet. Zo kan Jos bijvoorbeeld gewoon blijven bouwen aan een prachtig landschap voor z’n modeltreinen.

App Store logo Google Play logo

Jos

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

Bel: +31(0)20 226 5289

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen en , of maak gebruik van de chat of e-mail. Als eerste bitcoinbedrijf van Nederland beschikken we over alle kennis om je met iedere vraag van dienst te kunnen zijn.

Contact

Support

Pioniers

12 jaar aan ervaring

Bitonic is gestart als eerste bitcoinbedrijf van Nederland en is nog steeds het enige échte bitcoinbedrijf. Wij doen niet aan vlugge hypecoins - we laten ons niet afleiden door lege beloftes, snelle euro’s of de hype van de dag. Alleen bitcoin, dat geeft rust en stabiliteit.

Ons verhaal

Documentary

Eigen infrastructuur

Veiligheid by design

Zelf ontworpen en ontwikkelde systemen en infrastructuur, in combinatie met het gebruik van open-source software, zorgen voor de hoogste en meest robuuste veiligheidseisen. Door de afhankelijkheid van derden te minimaliseren, kunnen we optimale bescherming van jouw bitcoin, privacy en data garanderen.

Lees meer

Server

Academy partners

Een app gemaakt om
met rust te laten

  • Alleen bitcoin, één helder overzicht
  • Meest gebruiksvriendelijke interface
  • Geen opdringerige pushnotificaties

Klaar om te beginnnen

Starten met bitcoin?

Maak een account aan

Peace of mind

01.

Bitonic app

Investeer in bitcoin zonder omkijken met de Bitonic app. Eén helder overzicht met alleen bitcoin en geen afleiding van vlugge hypecoins.

Download app

02.

Sparen

Creëer een spaarplan dat bij je past en koop automatisch kleine hoeveelheden bitcoin. Spaar eenvoudig voor de toekomst zonder impulsieve beslissingen.

Lees meer

03.

OTC

Koop en verkoop grote hoeveelheden bitcoin eenvoudig en discreet via onze OTC-dienst. Wij bieden persoonlijke service en scherpe tarieven.

Lees meer

04.

Exchange

Handel veilig en snel in bitcoin met verschillende type orders, lage transactiekosten en hoge beveiligingsstandaarden.

Bekijk

05.

Zakelijk

Zakelijk bitcoin kopen en verkopen met persoonlijke begeleiding. Bitonic staat klaar als strategisch partner om jouw onderneming te laten profiteren van bitcoin.

Lees meer

06.

Educatie

Bitcoin.nl is hét educatieve platform voor onbegrensde bitcoinkennis. Verrijk je kennis met onze artikelen, gidsen en podcast tips.

Bekijk

Bitonic app mockup

Start je bitcoinreis bij
Bitonic

4.5
App Store logo
4.0
Google Play logo

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.