175,13185275BTCbitcoins now available

Bitcoins Kopen Via Ideal

Snel en vertrouwd bitcoins kopen via iDEAL bij de nummer 1 van Nederland! Al meer dan 400.000 bitcoins verkocht.

Bitonic verkoopt altijd eigen bitcoins die direct geleverd worden voor de afgesproken prijs. U komt daardoor nooit achteraf voor verrassingen te staan. Wij nemen u dus alle risico's en moeite uit handen en dat voor een altijd gunstige prijs.

Voor een kleine extra 'fee' heeft u het gemak van betalen via iDeal en hoeft u geen internationale overboekingen te doen. De voordelen op een rijtje:

 • Snel: uw bitcoins worden direct na de betaling overgemaakt, het is dan alleen nog even wachten op de definitieve goedkeuring binnen het bitcoin-netwerk.
 • Eenvoudig: geen ingewikkelde internationale overboeking doen waarvan het maar afwachten is of en wanneer deze aankomt.
 • Betrouwbaar: u betaalt via het vertrouwde iDEAL bij de bekendste en grootste partij in de Nederlandse Bitcoin-markt. Bitonic bestaat al ruim 5 jaar, inmiddels werken wij met meer dan 10 man fulltime en naast dat we veel technische kennis hebben helpen wij ook graag de nieuwkomers op weg.

Wilt u een groot bedrag in Bitcoin investeren? Bedragen tot 10.000 euro zijn mogelijk via iDEAL, maar ook daarboven zijn er mogelijkheden. Mocht u vragen hebben of tegen problemen aanlopen dan kunt u altijd bij ons terecht, per mail, chat of telefoon.

Nu kopen »

Wat zijn bitcoins?

Bitcoins verkopen

Ook kunt u bij ons bitcoins verkopen voor een prima prijs. U vult uw gegevens en de hoeveelheid bitcoins of euro's in waarna u van ons een bitcoinadres krijgt om uw bitcoins naar over te maken. Ons systeem verwerkt de transactie automatisch en u heeft het geld de volgende werkdag nog op uw rekening. (Op werkdagen voor 12:00 ontvangen zelfs nog dezelfde dag!). Wij kopen alleen bitcoins in als wij ook de middelen hebben om binnen een werkdag uit te betalen.

Wanneer u dringend geld nodig heeft dan kunt u bij ons voor een kleine extra toeslag kiezen voor een urgente uitbetaling. In de meeste gevallen staat het geld dan binnen een uur op uw rekening.

Consultancy

Bitonic geeft regelmatig presentaties, workshops en advies over Bitcoin aan organisaties. We bestaan ruim 2 jaar (wat behoorlijk lang is in de Bitcoin-wereld) en hebben inmiddels een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Naast dat we de Bitcoin-techniek en (toekomstige) toepassingen tot in detail begrijpen, hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van regelgeving, fraude en opsporing.

Zo hebben wij een workshop gegeven aan ruim 200 geïnteresseerden bij de FIOD/Belastingdienst over techniek, fraude en opsporing. Ook hebben wij advies gegeven aan de politie voor de opsporing bij fraudezaken.

U kunt onder andere denken aan de volgende onderwerpen:

 • Technische werking van Bitcoin, uitgelegd met visuele ondersteuning
 • Bitcoin, anonimiteit & fraude
 • Beveiliging
 • Regelgeving
 • Hulp en advies bij opsporing
 • Acceptatie van Bitcoin als betaalmiddel
 • Bitcoin als belegging
 • Geavanceerde toepassingen van Bitcoin

Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken!

Bitonic integreren in een eigen site / affiliates

U kunt makkelijk bitcoins verkopen via uw eigen (Bitcoin-gerelateerde) site en meeprofiteren van de opbrengsten. U krijgt een vast percentage aan bitcoins bij iedere order die via uw site verloopt.

Aanmelden kan hier: https://www.bitonic.nl/partner-signup

Klik hier om in te loggen.