Update: Deze actie is beëindigd. Dank jullie wel voor het meedoen!

10 jaar Bitonic! Zoek de 'Hidden Gems' en win!

Bitonic bestaat sinds 5 mei tien jaar en dat vieren we het hele jaar door! Na de lancering van de '10 jaar Bitonic'-video, het gloednieuwe bitcoin.nl en de implementatie van Lightning op onze exchange BL3P lanceren we deze keer geen nieuw design, productverbetering of innovatie, maar een digitale treasure hunt! Gewoon iets leuks waar iedereen aan mee kan doen!

Hidden Gem
Bitonic tienjarig jubileum t-shirt
60x Limited edition 10 year Anniversary t-shirt (grijs of navy blauw)
Bitonic tienjarig jubileum hoodie
30x Limited edition 10 year Anniversary embroidered hoodies
hardware wallet
10x hardware wallet, te kiezen uit Blockstream Jade of Coldcard Mk3

Hoe werkt het?

Simpel! Er zijn er 100 'Hidden Gems' verstopt op bitonic.nl. 100 prijzen die zijn gemaskeerd als buttons, logo's, links, letters of zelfs pixels. De één makkelijk te vinden, de ander haast onmogelijk. Je claimt een gevonden Gem door erop te klikken. De te winnen prijzen zijn gebaseerd op de vindbaarheid van de Gems.

Voorbeeld van het vinden van een hidden gem

Spelregels

Iedereen kan meedoen - dus ook mensen zonder Bitonic account. Het is 1 prijs per persoon (persoonsgegevens zullen worden gecontroleerd). Een gevonden ‘Hidden Gem’ hoeft niet te worden verzilverd, verder zoeken naar een betere Gem kan dus maar zorg ervoor dat je niet naast het net vist!

Logo ter ere van tienjarig bestaan

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.