Welkom bij Bitonic

Snel en vertrouwd bitcoins kopen via iDEAL bij de nummer 1 van Nederland! Sinds 2012 al meer dan 250.000 bitcoins verkocht. Bij Bitonic worden uw bitcoins direct gereserveerd voor de opgegeven prijs en uit eigen voorraad geleverd. Doordat we gunstige inkoop aan u doorberekenen kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs!

Snel
Uw bitcoins worden vrijwel direct na de betaling automatisch overgemaakt. *
Eenvoudig
Geen documenten opsturen of internationale overboeking doen.
Betrouwbaar
U betaalt via het vertrouwde iDEAL bij de meest ervaren partij in de Nederlandse Bitcoin-markt.
* Na eenmalige rekening-verificatie

Exchange

Naast onze diensten op bitonic.nl bieden we ook onze Europese exchange BL3P aan. Op dit moment zijn we in een 'invite-only' fase en kan een speciaal geselecteerde groep gebruikers handelen op onze compleet vernieuwde exchange BL3P. Interesse in een invite?

Lees meer…

Bitcoin Accepteren

Bitonic biedt voor non-profit-organisaties de mogelijkheid om kostenloos bitcoins als donatie te accepteren. Commerciële partijen kunnen zich aanmelden bij een gereguleerde betaaldienstverlener voor wie de technische afhandeling van de bitcointransacties doen.

Lees meer…

Bitonic Academie

Bitonic is het eerste en grootste bitcoin-bedrijf van Nederland en met deze kennis en ervaring kunnen wij u, uw organisatie en/of overheidsdienst adviseren, informeren, voorlichten of laten participeren in de wereld van Bitcoin.

Lees meer…